Adnan Fazliu : Nese shkijet e shkruajn historine e Kosoves?!

Po, nese ata e shkruajn, femijet e Kosoves nuk do ta hasin ne librat e historis emrin e Hashim Thaçit, as te Kadrijes.
Po ti pyesish ca te tjere do i djegnin librat e Qoses, do e fshinin nga historia hoxhe Tahsin e hoxhe Mulla Jakupin do ti linin vetem ca nena inegzistente dhe ca apostuj!
Po te shkruanin historine ca “Kosovare” do mohonin se jan shqiptar, e ne qe jemi jasht Kosoves se tyre do na quanin Serb, Maqedon e Malazez.
Gjasat per nje histori te tille nuk jan jo reale marre parasysh faktin qe llogaria e ndrrimit te Leposaviqit me Preshev sot po quhet tradheti kombtare🤧