AGIM NUHIUT DO TË LAUROHET NË TIRANË ME ÇMIMIN E MADH “IMAZHI SHQIPTAR

Forumi mbarëshqiptar “Imazh&Media” në Festivalin e shtatëmbëdhjetë që do ta organizojë nesër në ambientet e Akademisë së shkencave në Tiranë do t’ja ndajnë Çmimin e madh “Imazhi Shqiptar”. Kontributi i prof.dr. Agim Nuhiu në fushën e sigurisë, politikës dhe shkencës ka bërë që të jetë personaliteti i vetëm nga Maqedonia që do ti ndahet ky çmim.