Anëtari i BDI-së dhe ish kryeshef, u arrestua për “dallavera” sot shet moral në Facebook

Ky në foto është anëtar i BDI-së dhe ish kryeshef në “Rrugët e Maqedonisë”. Ai është arrestuar dhe ka vuajtur burg për shkak të malverzimeve të bëra. I kompleksuar nga e kaluara e tij, i njëjti person, sot del e u shet mend e moral mediumeve. Ruana zot prej hipokritëve.