ARTAN KASTRATI I KËRKON FALJE MINISTRISË SË KULTURËS

Kompozitori Artan Kastrati një ditë më parë ka akuzuar Komisionin prane Ministrisë së Kulturës se në menyre joprofesionale ka ndarë mjetet per projektet në kuadër të konkursit “Vala e re kulturore”. Mirëpo sot ai ka kërkuar falje, pasi kryetari i Komisinit, Hismet Ramadani ka publikuar projektin konkurues të Kastratit. Ky projekt permban vetëm 2 fjali dhe Ramadani ka thene se kjo tregon që është në mesin e projekteve qe mezi kanë kaluar.
Kastrati është i vetmi qe ka shprehur verejtje ndaj rezultateve të konkursit, me të cilin u financuan 40 per qind projekte shqiptare.