Asaf Ademi në detyrën më të rëndë në Alternativa – Ja çfarë detyre merr

Për Sekretar të Sekretariatit të Departamenteve u zgjodh Asaf Ademi nga Gostivari – ish ministër i Kulturës, një kuadër tashmë i dëshmuar i Alternativës. Ai e ka për detyrë ta bëjë ekipimin e njëmbëdhjetë departamenteve me ekspertë që nuk është patjetër të jenë anëtarë dhe aktivistë të Alternativës – njoftuan nga AlternAtivA