Asaf Ademi rritë rrogat në të gjitha institucionet kulturore

Pas konsultimeve me drejtorët e institucioneve kulturore dhe sindikatave përkatëse, realizohet premtimi i ministrit Asaf Ademi për rritje dhe nivelizim të rrogave për punonjësit në kulturë.
Muaji Prill me paga të rritura thonë nga ministria e kulturës