Posts From Kumanova

Back to homepage
Kumanova

Kumanova

BESA hap shtabin në Lagjen e Trimave në KUMANOVË

Sonte Lëvizja BESA hapi shtabin në Lagjen e Trimave në Kumanovë ku u shihet një numër i madh i aktivistëve… Kumanova vazhdon te mbetet bsastion i BESATARËVE!

Read More

Rrahet një funksionar i BDI-së në Kumanovë, kërcënoi disa administratorë me largim nga puna Me afrimin e zgjedhjeve, në Kumanovë janë shtuar kërcënimet që bëjnë nga përfaqësues të BDI-së, ndaj administratorëve shqiptarë. Kërcënimet janë të natyrave të ndryshme, duke filluar nga kërcënimet me largim nga puna, kërcënime se do të dënohen, Poashtu kërcënohen edhe qytetarë të thjeshtë në forma të ndryshme, se do t’u ndërpritet ndihma sociale, do të ju ndërpritet rryma e kështu me radhë. Mirëpo kumanovarët nuk frikohen prej këtyre kërcënimeve bile-bile ata thonë se do të punojnë për dobësim edhe më të madh të BDI-së, sepse pas dobësimit që pati kjo parti në zgjedhjet parlamentare, janë ulur problemet dhe shantazhet që u bëheshin administratorëve shqiptarë, në kohën kur BDI kishte 20 deputetë. Për shkak të kërcënimeve ndaj disa administratorëve të rinj, para dy ditëve një funksionar i BDI-së ka ngrënë dajak prej tyre dhe është bë për spital, mirëpo rastin e ka fshehur policia. BDI po shquhet si parti e cila gjithnjë e më shumë po e duron dajakun, sepse para disa ditëve një anëtar i tyre është rrahur edhe nga anëtarë të LSDM-së.

Me afrimin e zgjedhjeve, në Kumanovë janë shtuar kërcënimet që bëjnë nga përfaqësues të BDI-së, ndaj administratorëve shqiptarë. Kërcënimet janë të natyrave të ndryshme, duke filluar nga kërcënimet me largim nga puna, kërcënime se do të dënohen, Poashtu kërcënohen edhe

Read More

“Tetova që duam” e Teuta Arifit gropa gropa (FOTO)

Po të dalësh dhe të shëtisësh në rrugët më të frekuentuara të qytetit Tetovës, mund të shohim vetëm gropa, rrugë të pa përfunduara dhe projekte të pa realizuara. Mandatin që po e lë pas, Teuta Arifi premtoi se do realizoj

Read More

Rexhepi i BESËS: Ura në Negotinë do të ndërtohet, nuk lejojmë të vihen në ”rrezik” fëmijët tanë (FOTO)

Në faqen zyrtare në facebook Mr.Rexhep Rexhepi kandidati i Lëvizjes BESA për kreun e Komunës së Vrapcishtit shkruan: Ura në rrezik, Në cdo moment mund të shembet ! Sot takova banorët e fsh. Negotinë nga afër për t’i ndegjuar hallet e tyre, mirëpo

Read More

Visari ndan kulaçin: Dy parcela te parku i Çairit për Beqir Hasanin, dy te parku i Gazi Babës për Bekim Nezirin

Visari ndan kulaçin: Dy parcela te parku i Çairit për Beqir Hasanin, dy te parku i Gazi Babës për Bekim Nezirin Pas negociatave dyjavore, fraksionet partiake në Çair janë marrë vesh mes veti për ndarjen e parcelave ndërtimore në rast

Read More

Flet Blerim Sejdiu kandidat për komunën e Zhelinës

Blerim Sejdiu i lindur më 04.09.1985 në Tetovë. Në vitin 2008, menjëherë pas përfundimit të studimeve deridiplomike, filloi me punë në Klubin Futbollistik “Shkëndija” në Tetovë, në titullin Sekretar Gjeneral. Këtu punoi 3 vite, në kohën kur ky klub u

Read More

Njoftim: Filluan Regjistrimet Tek “VIZIONI – M”

Moto e Shoqatës Kulturore dhe Qytetare “Vizioni – M”: “”Vizioni pa aktivitet konkret është vetëm ëndërr, vetëm aktiviteti pa vizion është humbje kohe, ndërsa vizioni me aktivitete konkrete mund ta ndryshoj botën” Prej datës 25.09.2017 (e hënë) deri me datë

Read More

Intervistë: Fletë Bashkim Bakiu kandidati për komunën e Sarajit

Bashkim Bakiu, nuk është i panjohur në rrjedhat politiko-shoqërore në vendin tonë. Emri i tij ka filluar të lakohet para shumë viteve, ndonëse ishte shumë i ri në moshë. Person i kompletuar familjar, i cili rrjedh nga një familje me

Read More

Lajmi për Fatmir Memedin ka qenë i gabuar, Kumanovapres kërkon falje

Portali Kumanovapress ka konstatuar se informacioni me titull “Fatmiri që spiunoi shqiptarët te Zmisko Oko avancohet te Agjencia e Rrugëve” kundër Fatmir Memedit është informacion i gabuar. Kumanovapress ka pasur rast të vërtetojë se në kohën kur është realizuar aksioni

Read More

Shkolla fillore e fshatit Çelllopek në kushte mesjetare

LETËR nga prindërit e fëmijëve të klasës së 6-të nga Miletina: Ja në çfarë kushtesh mësojnë fëmijët tanë në shkollën e Çellopekut (FOTO) Nxënsit e klases së 6-të nga fshati Miletinë shikoni në çfarë kushtesh ndjekin mësimet në sh.f. 7

Read More