Posts From Kumanova

Back to homepage
Kumanova

Kumanova

Kushte Mizore në Shëndetësi

Dyert, dritaret, dyshemeja dhe murret në brendi pothuajse nuk i janë nënshtruar aspak ndonjë rregullimi ndoshta që nga vitete e 90-ta.Kjo është gjendja e mjerueshme shëndetësore në Maqedoni ?  Spitali shtetërorë Nënë Tereza momentalisht ka këto kushte. Për pacientët gjendja është

Read More

​Teuta Arifi nga “Hallkidiki” me kova po mundohet ta shuaj zjarrin në deponinë e Tetovës

Shumë qytetarë të Tetovës janë shprehur të revoltuar nga fakti që me vite nuk po rregullohet çështja e deponisë së egër në Tetovë. Si fajtorë kryesor ata e etiketojnë kryetaren e komunës Teuta Arifi, e cila edhe pse kishte premtuar

Read More

Azizi: Mjaft i Helmuat Shqiptarët

  Adnan Azizi nga Lëvizja Besa reagon ashpër ndaj helmimit që ju bëhet banorëve të Tetovës nga ana e Komunës, dhe  për mos inetersimin e tyre për ti larguar njëherë e përgjithmonë këto deponi të  egra që i ka kapluar

Read More

A u larguan nga Maqedonia deputetët e BDI-së për të mos e votuar shkarkimin e Zvërlevskit?!

Shkarkimi i prokurorit publik Marko Zvrlevski nga parlamenti u shoqërua me polemika e diskutime të shumta në opinion dhe reagime zyrtare partiake, si nga partitë shqiptare edhe nga ata maqedone. Por ditën kur duhej të votohej shkarkimi i Zvërlevskit ka

Read More

Burgi idrizovës në kushte të mjerueshme

Ndëshkimi më i madh është që të dënohesh në vetmi dhe të qëndrosh në qelinë e errët të burgut,kurse përkundrazi në burgun e Idrizovës përveq vetmisë dhe errësirës aty të dënuarit dënohen edhe me kushte mizorike dhe katastrofale. Kështu që

Read More

” VETËM NGA KOPSHTI YT MBLEDH LULE”

Shkruan antarri i kryesisë së Lëvizjes Besa Zejd Rexhepi, Ky ë shttë postimi i tij në  facebook  Shqiptarët e këtij shteti gjatë gjithë kohës së pluralizmit kanë qenë viktimë e krimit shtetëror të qeverisur nga partitë maqedonase (VMRO dhe LSDM)

Read More

Jeta në Çair !

Mbeturinat po ua zënë frymën çdo ditë banorëve të Komunës Çair . Në mungesë të koshave të plehrve, ata janë të detyruar që gjithçka të gjuajnë përtokë.Mbeturinat po ua zënë frymën çdo ditë banorëve të Komunës Çair . Në mungesë

Read More

A do ta votojnë Tetovarët sërish Teuta Arifin?

Të etur në mesin e verës. Këtë fat të keq e kanë gjithë banorët e Tetovës të cilët vazhdojnë të ballafaqohen me mungesën ujit në këto ditë me temperatura tropikale.Por në tetovë nuk është vetëm problemi i ujit Tetovarët po

Read More

Deklarata historike e Bekim Murati-t

Ndiqeni videon kur ai në një deklaratë të tij nga mungesa e dijes së gjuhës Maqedone ai deshti që ti shumojë peshqit “na poshumuvanjeto na ribite”.

Read More

Izet Mexhiti i vetëdijshëm se Çairi është bastion i Besës

Kryetari i tanishëm i Komunës së Çairit, Izet Mexhiti, i cili pësoi debakëll të madhë në zgjedhjet parlamenatare të 11 Dhjetorit ku Lëvizja Besa e mposhti bindshëm BDI-në. Ku dhe tash më nuk do të kanditohet për kryetar të kësaj

Read More