Batinca rreshtohet më Alternativën

Alternativa furishëm po zgjerohet gjithkund ku po e kërkojnë shqiptarët. Ne kuadër të ketij zgjerimi, janë bë të gjitha parapergatitjet për formimin e nëndegës partiake në Batincë të Studeniçanit. Kjo anë është bastion I Alternativës dhe banorët e Batincës fuqishëm janë rreshtuar pas ketij subjekti.