Bilall Kasami: Me këtë buxhet, edhe kjo Qeveri i “preu” në BESË shqiptarët

Bilall Kasami: Me këtë buxhet, edhe kjo Qeveri i “preu” në BESË shqiptarët

Ndoshta për herë të parë në Maqedoni një kryetar shqiptar, siç është Bilall Kasami i Lëvizjes BESA, ka ndodhur që të flet për mos ndarjen e drejt të buxhetit edhe ndaj shqiptarëve, siç është rebalanci i buxhetit për vitit 2017.

Kasami ka thënë se edhe në këtë Qeveri fatkeqësisht shqiptarët mbetën të papërfaqësuar me këto Ministra në Qeveri, dhe se as s’smund të flitet për përfaqësim adekuat të shqiptarëve në rebalancin e buxhetit të vitit 2017.

Madje, Kasami tutje ka shtuar se me këtë është shkelur edhe Deklarata e Përbashkët e Partive Shqiptare që parasheh barazinë ekonomike të shqiptarëve, ndërsa në këtë buxhet ka një mosbarazim të plotë të buxhetit mes etnive.

loading...

Related Articles

AFP: Pasaportat bullgare zbrazin fshatin shqiptar

Trebishti në verilindje të Shqipërisë duket si një fshat fantazmë, i zbrazur nga banorët e tij me nxitim për të

Kurc i sjell “porosi” Gruevskit që të japë dorëheqje?!

Sebastian Kurc, ministër i punëve të jashtme të Austrisë dhe kryesues i OSBE-së, të dielën vjen zyrtarisht në Shkup ën

Osmani: Deklarates perbashket patjetersueshem eshte desht te jete”RREGULLIMI I STATUSIT TE VETERANEVE TE LUFTES”

Pike e pare e Deklarates perbashket patjetersueshem eshte desht te jete”RREGULLIMI I STATUSIT TE VETERANEVE TE LUFTES”.Mendoj bile para zyrtarizimit