Digjet një shtëpi në Shkup

Digjet një shtëpi në Shkup

Plotësisht janë djegur kati dhe nënkulmi i një shtëpie në rrugën “Indira Gandi” në Shkup,në pronësi të A.E. (60).

Siç informojnë nga MPB, zjarri është raportuar në ora 4:20 minuta dhe ishte lokalizuar dhe shuar nga ekipet e Brigadës së Zjarrfikësve të Shkupit. Inspektimi ligjor do te behet gjatë ditës, ku do të ndriçhen shakqet e zjarrit.


Related Articles

Ky është njësiti i parë i UÇK-së në Tanushë në shkurt të vitit 2000 (FOTO)

Në fillim të vitit 2000 ishin formuar edhe njësitet e para të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni. Njësiti i parë

Digjet një shtëpi në Tanushë (Foto)

Reshjet e djeshme të shiut të shoqëruara edhe me vetëtimë, e kanë lënë pa kulm mbi kokë familjen Sejdiu nga

Shoku i Ali Ahmetit që vrau edhe një komandant, shpëtoi me 7 vite burg

Me vetëm 7 vite burg ka kaluar shoku i ngushtë dhe bashkëpunëtori i Ali Ahmetit, Bajram Limani, i cili vrau