Ditë zie për BDI-në: Shoku i ngushtë i Musa Xhaferit, Sasho Mijallkov tërhiqet nga politika

Ditë zie për BDI-në: Shoku i ngushtë i Musa Xhaferit, Sasho Mijallkov tërhiqet nga politika

Një lajm i trishtuar ka ardhur për funksionarët e BDI-së, mbi gjitha për Musa Xhaferin. Shoku i tij i ngushtë me të cilën pothuajse kanë ndarë gjithçka, Sasho Mijallkov, ka vendosur sot që përfundimisht të tërhiqet nga aktivitetet politike.

Ndonëse për shqiptarët ky lajm është i mirë, megjithatë, jo dhe për bashkëpunëtorët e Mijallkovit, në rend të parë për Musa Xhaferin.

Kujtojmë se pikërisht Xhaferi ka qenë ai që ka mbajtur kontaktet me Mijallkovin për të gjitha zhvillimet në vend.

Kjo u vërtetua edhe në projektin “E vërteta për Maqedoninë”, ku u dëgjua se si bëjnë pazare të ndryshme Mijallkov dhe Musa Xhaferi në kurriz të shqiptarëve.


Related Articles

Ikën Gordana Geshovska nga Prokuroria Themelore e Shkupit

Jovan Cvetanovski do të jetë kryeprokuror i Prokurosisë së Shkupit në vend të Gordana Geshovskës, këtë e ba paralajmëruar kryetari

Norvegjia, Danimarka e Suedia kanë nevojë për punëtorë të huaj, paga deri 4500 euro në muaj!

Sipas raportit të fundit të Zyrës Evropiane të Punësimit, (EU RES), vendet nordike si Norvegjia, Danimarka dhe Suedia kanë mungesë

Zaev ftohet të përfaqësojë Maqedoninë në takimin BE – Ballkani Perëndimor

Komisioni Evropian (KE) është duke përgatitur një takim ndërmjet BE-së dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor, ku të futar do të