Dorëzohet BDI-ja e Çairit, prej tash Bujar Osmani ia uron fitoren Bekim Saliut te BESËS?!

Dorëzohet BDI-ja e Çairit, prej tash Bujar Osmani ia uron fitoren Bekim Saliut te BESËS?!

Zgjedhjet lokale po afrohen, ndërsa frika e madhe e partive shqiptare në pushtet kundrejt Lëvizjes BESA dita – ditës vetëm po rritet dhe shtohet. Nga paniku i thellë, portale të afërta me BDI-në, kanë filluar të publikojnë fotografi të ndryshme, me qëllim gjoja të deskreditimit të BESËS. Mirëpo, siç merr vesh portali Kumanova, Osmani prej tani ia ka pranuar Bekim Saliut të BESËS se BESA në Çair dhe gjithandej Maqedonisë është shumë e fortë dhe e pakonkurrent. Kështu, sipas Osmanit të BDI-së, BDI kot që do del në zgjedhje pasi fitimtare do jetë BESA.


Related Articles

Specialja e detyruar ti dorëzoj gjykatës provat e mbledhura për “Monstrën”

Kryetari i Gjykatës Supreme Jovo Vangellovski insiston se ai nuk ka mundësi ligjore që të kërkojë prova shtesë për rastin

Tetova pa ujë të pijshëm, Teuta Arifi “rrezitet” në Greqi

Temperaturat e larta të cilat ditëve të fundit kanë arritur fazën portokalli, kanë gjetur qytetin e Tetovës pa ujë të

Ndahen bursat, përfitojnë 19 maqedonas dhe një shqptar (Video)

Vetëm një shqiptar ka fituar bursën “Boris Trajkovski” për studime, për ciklin e dytë të programit  MBA në Universitetin Shefild,