Fatmir Izairi si Izhet Mexhiti, nuk i mjaftojnë LIKSAT. Njëri i bën sponsored ndërsa tjetri i thirr nga Azia

Fatmir Izairi si Izhet Mexhiti, nuk i mjaftojnë LIKSAT. Njëri i bën sponsored ndërsa tjetri i thirr nga Azia

Funksionarët e lartë të Bashkimit Demokratik për Integrim nga frika e madhe ndaj humbjes në zgjedhjet parlamentare nga Lëvizja Besa. Ku njjëri nga këto funskionar është edhe Kryetari i Komunës së Zhelinës  Fatmir Zaimi. Ku shihet qartë se në Fan Pag e vet ka filluar të shtojë edhe persona Fiktiv nga Azia apo vendet tjera Euro-Aziatike. Ndërsa sa i përket Kryetarit të Komunës së Çair ku i njeti pësoi debakëll të madh në Çair nga ana e Lëvizjes Besa tash më ka filluar para zgjedhjeve lokale të bëjë çdo postim të vetin Sponsored a thua  vallë po ju largohen simpatizantët e tyre, dhe lind pyetja se me cilat para  Izet Mezhiti e bën Fan Pag e vet sposored.


Related Articles

Arrestohen huliganët që rrahën kosovarët në Shkup

Të premten rreth orës 20, në stacionin policor Qendër në Shkup, T.U. (24) nga Ferizaji ka denoncuar se të njëjtën

VMRO-ja e sulmon ashpër Tetovën

Me urdhëresë dhe iniciativë të Prokurorisë Themelore të Tetovës dhe me asistencë të Sektorit për punë të brendshme në Tetovë,

Ahmeti dhe Zaev me shpërblim marramendës për Selën, pas tradhtisë që ia bëri Platformës shqiptare

TetovaSot mëson se sonte dhe gjatë ditës së nesërme do të zhvillohen bisedimet mes partive të koalicionit qeveritar ku edhe