Fatmiri Izairit nuk i mjaftojnë njerëzit e tij, thirr edhe nga Azia për ta sfiduar Blerim Sejdiun

Fatmiri Izairit nuk i mjaftojnë njerëzit e tij, thirr edhe nga Azia për ta sfiduar Blerim Sejdiun

Për të përkrahur mendimet e funksionarëve të BDIS-së nuk ka ngeluar as edhe i vetmi adhurues i tyre këtë vit, meqë Lëvizja Besa po i shkrien ngadal duke i fituar bindshëm edhe ata të cilët ua kanë mbushur vite me rradhë sallat e mitingjeve partiake. Për të qenë më të bindur në këtë e keni rastin e fundit gjatë përballjes me statusa në fb duke i shprehur brengën e qytetarëve e tjetra duke hequr fajin nga vetja. Blerim Sejdiu nga Lëvizja Besa në statusin e tij në fb ngriti zërin që autoritetet komunale të marrin iniciativë për shuarjen e zjarrit në malet e Strimnicës dhe Leshnicës , ndërkohë, kreu i kësaj komune, Fatmir Izairi , përskaj situtës alarmante ai gjeti kohë të i kundërpërgjigjet në fb . Megjithatë, statusin e kryetarit nuk arritën ta pëlqejnë banorët ose bashkëfshatarët e vet, meqë ata ishin të zënë duke shuarr zjarrin maleve përderisa ai zgjidhte fjalët për shfajsim. Ata që e pëlqyen ishin Tharun Tharun, Idris Santos, Tanaporn Po dhe shumë të tjerë të cilët siç duket jan nga Azia.


Related Articles

Fetai dhe Janeva sot i kanë ankimuar vendimet për dënimin me para

Katica Janeva dhe Fatime Fetai sot kanë dorëzuar ankesa kundër vendimit të Gjykatës për gjoba me para, kumtojnë nga Prokuroria

LSDM pranon platformën shqiptare (Video)

Në Maqedoninë që nuk po gjen dot ende zgjidhje pas zgjedhjeve të dhjetorit, duket se LSDM-ja e Zoran Zaev, është

F. R. Lëvizja BESA – Saraj: Funksionarët e BDI-së vetëm fotografohen, shkolla mbeti shkrumb e hi

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA – Saraj, ka reaguar për gjendjen katastrofale në të cilën gjendet objekti i shkollës fillore