Gruevski i “shkretë” pa pasaportë, ngeli pa pushime, ja ku gjendet?!

Gruevski i “shkretë” pa pasaportë, ngeli pa pushime, ja ku gjendet?!

Lideri i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski ka ngelur pa pushime jashtë shtetit, pasi që me kërkesë të Prokurorisë Speciale i është konfiskuar pasaporta. Ai këtyre ditëve është parë në Ohër me familjen e tij, informon INA.

Ndërsa në këtë foto të kapur nga disa portale shihet se si Gruevski me kokën ulur dhe duke u menduar shëtitet në orët e vona nëpër rrugët e Ohrit.

Gruevski pasi që ka ngelur pa pasaportë, këto ditë të vapës po i kalon në Ohër. Portalet maqedonase kanë ironizuar me sjelljet e ish-kryeministrit, i cili po përballet me drejtësinë.

Atij iu konfiskua pasaporta për rastin e keqpërdorimeve financiare të VMRO-DPMNE-së, ku Gruevski është ndër të akuzuarit kryesor. Përveç kësaj Gruevski akuzohet edhe në rastin “shuplakat” që ka të bëjë me kryetarin e komunës Qendër, Andrej Zhernovski.


Related Articles

Ivanov i shkruajti Trampit, ja përgjigja e administratës amerikane

Presidenti Gjorgje Ivanov dje përmes një letre që i ka drejtuar edhe presidentit amerikan Donald Tramp ka theksuar se nuk

Tevdovski: Kemi gjetur 363 milionë euro harxhime të fshehura

Ministri i financave në Maqedoni, Dragan Tevdovski, ka informuar se deri më 31 maj janë gjetur gjithësejt 363 milionë euro

Kjo është përgjigjja e ambasadorit Reka për Deklaratën e partive shqiptare në Maqedoni

Ambasadori i Shqipërisë në Maqedoni, Fatos Reka, siç njofton Aktuale nga Ballkanweb, gjatë takimit të realizuar me përfaqësues në Ministrinë