Hulumtimi i ri, trondit Maqedoninë: Shqiptarët janë 875 mijë, ose 47.5 për qind!

Hulumtimi i ri, trondit Maqedoninë: Shqiptarët janë 875 mijë, ose 47.5 për qind!

Gazeta InfoPress ka mësuar nga një historian, i cili ka bërë hulumtime disa vjeçare se sa shqiptarë jetojnë në Maqedoninë.
Ai i ka thënë InfoPressit se maqedonët me qëllim nuk e tregojnë të vërtetën, kjo sepse sipas tij maqedonët nuk janë më shumë se 30 përqind në Maqedoni.
Ky hulumtim pritet që shumë shpejt të botohet me fakte hisorike dhe dokumente që deri tani nuk i ka ditur publiku.


Related Articles

Ishte dashuri në shikim të parë, dashuri në shikim të fundit… ishte dashuri në…

Ishte dashuri në shikim të parë, dashuri në shikim të fundit… ishte dashuri në çdo shikim. – Vladimir Nabokov

Kumanova dhe lideri që rrinte podrumeve të Zvicrrës…

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi në një intervistë për ‘Al Jazeera Balkans’ fletë për rastin e Kumanovës dhe arsyet se

BDI-ja dhe taktikat e saj për të “luftuar” krimin brenda partisë dhe në shtet.

Xhevdet Hajredini     Filloi faza e re e lojës të BDI-së për të shpëtuar Gruevskin dhe vetveten! Por, prapëseprapë,