Ja kush u befasua shumë kur Hashim Thaçi, u zgjidh president: Eu, Hasha te koka bo a…

Aktorja e njohur Yllka Gashi, me anë të një statusi në llogarinë e saj në Facebook ka komentuar zgjedhjen e Hashim Thaçit, President.\r\n0\r\nJa shkrimi i plote:\r\n\r\n“Do me ha(thanë), Hasha tu kaka nob(bo) president a?Eu!”, aktorja është shprehur në njëfarë mënyre jo e kënaqur me këtë zgjedhje, ku dhe ka komentuar më pas:\r\n\r\n“Kudo që shkon njeri venin e vet as nuk munet me harru e as me mohu…Bile, kur je ma larg hala ma shumë pe dojshe e po t’u dhimke (tingllon klishe ama shumë ish e vërtetë)”.\r\n0

Leave a Reply

Your email address will not be published.