KUJDES PAMJET! Shiko Çfarë i ndodh kësaj gruaje në momentin e lindjes…Ju Nuk do ta besoni…!!

\r\nNjë ngjarje e cuditshme ka ndodhur në Spanjë. Një moment i frikshëm është filmuar në një ambulancë gjatë kohës kur një grua po lindte fëmijën.\r\n\r\nGruaja me emrin Carmela ulëret me një zë të tmerrshëm dhe shikim demoniak.\r\n“Unë po shkoj dhe ajo do të vijë në ferr. Kjo vajzë nuk ekziston më, nuk ekziston”, është zëri që del nga vajza.\r\nNdaj saj dyshohet se është praktikuar ekzorcizëm, ndërsa video po merr miliona klikime në internet, për shkak se mendohet se gruaja është pushtuar nga djalli.\r\nKUJDES PAMJE TË RËNDA!\r\n0\r\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.