Kush jane nenkryetaret e rinj te Alternatives?

Për nënkryetarë, përveç deputetit Dr. Nexhbedin Kahremani nga Tetova – që është zgjedhur në këtë detyrë qysh më herët, tash janë zgjedhur edhe Lulzim Aliu nga Kërçova – profesor universitar në Fakultetin Pedagogjik në Shkup dhe Admirim Aliti nga Kumanova – profesor universitar nga Universiteti “Nëna Terezë”.-thuhet nga partia AlternAtivA.