Menaxherja më e sukseshme në RMV Fërdeze Aliu Sulejmani

Kjo është menaxherja më e suksesshme shqiptare në RM, Ferdeze Aliu Sulejmani .Me ekipet e veta në Kumanovë ,Tetovë ,Gostivar ,Kërçovë e Preshevë vetëm për një vit arriti të bëhet Menaxhere në firmën e njohur amerikane Forever Living Prodacts me produkte natyrale nga Aloe Vera .Biznesin e saj ka filluar ta zgjërojë edhe në Kosovë
* Nëse dëshironi të keni shëndet të mirë ju dhe familja juaj;
*Doni të punoni nga shtëpia me orar që e caktoni vetë;
*Doni të shoqëroheni dhe udhëtoni pa pagesë ;
*Nëse edhe doni të jeni pjesë e ekipit më suksesshën të Forever -Aloe Vera dhe me punën tuaj të merrni rrogë mujore ,atëherë bëhuni pjesë e këtij ekipi nën udhëheqjen e Menaxheres Ferdeze Aliu Sulejmani.Për më shumë informacione lajmërohuni në 072 559 098 ose shkruani në FB .Jeni të mirëseardhur !
Zonjës Ferdeze Aliu Sulejmani i dëshirojmë suksese !