Mirsad Ziberi: A keto jane reformat tuaja në shëndetesi!?

Mirsad Ziberi: A keto jane reformat tuaja në shëndetesi!?

Mirsad Ziberi: A keto jane reformat tuaja në shëndetesi!?A është kjo pamje e Spitalit Klinik të Tetovës pjesë e reformave në Ministrinë e shëndetësisë zotri ministër Arben Taravari?

A dot bëjnë tash reklamë politike profilit tuaj portalet e juaja tash me këtë foto se #SI_E_DRIDHË_SPITALIN_E_TETOVËS_ARBEN_TARAVARI!!!!????… ka shkruar në rrjetin e tij ne facebook mërgimtari Mirsad Ziberi.

A kështu i trajtoni ju votuesit tuaj me këta reforma në shëndetësi!?


Related Articles

Milaim Zeka, godet fuqishëm, Selimin, Lladrovcin e Gecin

\r\nInatet e Rexhep Selimit dhe të Ramiz Lladrovcit janë lëshuar në akuza të rënda gjë që do të ishte e

Ky është konstatimi i parë i Qeverisë rreth gjuhës shqipe

Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e 18-të e ka hapur debatin për miratimin e Propozim-ligjit për përdorimin e

Disa të dhëna për Koço Angjushev, zëvendëskryeministër i ri i Maqedonisë

Zv.kryeministri i ri për ekonomi, Koço Angjushev, ka qenë përfshirë në listën e vitit 2013 të ”Forbes” për personat më