Mjekja shqiptare në Zvicër me porosi të fuqishme: Qeveria Kurti t’i shesë të gjitha veturat zyrtare

Albini Kurti me shoke mire ja ka nise e veq pune te mbare me tutje duhet deshiruar.
Nese arrin ne afat shkurte :
1.-mi shit te gjitha makinat lukzose e te shtrenjta te politikaneve e qeveris dhe ato miliona ti investoj ne Fondin penzional
(Keshtu ne bicikel ose kembe e shohin me mire mjerimin e popullit dhe sensibilizohen)
2. te reduktoj Administraten me te madhe e joefikase ne Europe qe kushton poashtu Milion Euro e te Investoj ato ne fondin e arsimit
(Se mesuesi i mire dmth kombi i mire)
3.-te ule pagat e Parlamentareve e ato ti Investoj ne fondin per shtesa femijes
(Se femiu eshte ardhmeria e Kosoves)
Etj etj
Atehere duhet respektuar dhe suportuar te gjithe dashamiret e vendit tone ate si lider dhe qeveri e kohes se arte ne vijim. (Shqipe Duriqi Dautaj)