Momenti kur Linda Morina i’a dridh të pasmet Milaim Zekës, ai e shikon dhe qohet … ( VIDEO )

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante, shkruan Prishtina.news Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision. Gjatë emisionit fenomeni Linda Morina nuk mungoj as atmosfera nga ajo, ajo kendon një kengë dhë dridhet para syve të Milaim Zekës. Shikoni videon e plotë duke shtypur reklamen me poshtë