Nervozohet Veljanovski, ndërpret seancën e kuvendit

Nervozohet Veljanovski, ndërpret seancën e kuvendit

,,Nuk ju ka hije kështu të shpreheni, si nuk ju vjen turp të shpreheni me ato fjali.  Thoni që unë jam puçist ?“, me këto fjali Trajko Veljanovski iu drejtua deputetit Enis Ibrahim i cili nga vendi i tij shprehu revoltën e tij për shkak se Veljanovski rrefuzon në rend dite ta vendos pikën për zgjedhjen e kryetarit të ri të kuvendit.

Për këtë qëllim ai për 15 minuta ndërpreu seancën e kuvendit.


Related Articles

Tifozi godet: “O Artan Grubi, mos ma gërdit Juventusin, siç ma gërdite BDI-në”

Artan Grubi assesi nuk po mund të pajtohet me realitetin se nuk arriti të bëhet ministër në qeverinë e Nikolla

Xhevat Limani me ‘Skënderbeun udhëton drejtë Evropës

Mehmet Latifi/ILIRIA NEWS AGENCY -INA Projekti teatror “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu”, shkruar dhe realizuar nga Xhevat Limani, që trajton aspektin psikologjik të

Mesazh për pushtetarët e turpit që harruan UÇK-në

Azbi Nuredini Ata pushtetarë shqiptar në Maqedoni që sot shënojnë ditën e dëshmorëve, duhet t’ju tregojnë familjeve të dëshmorëve dhe