Nuk do ta besoni Motra e kujt eshte kjo Bukuroshe..!!

0\r\nPor të shikosh motrën e tij, kupton qartë se kemi të bëjmë me një familje gjenetikisht të bukur. Katia Aveiro është rreth moshës 40-vjeçare, por format dhe bukuria e saj nuk e tregojnë diçka të tillë.\r\n\r\nMotra e madhe e Cristianos ka një zë shumë të veçantë dhe është këngëtare shumë e njohur në Portugali, ndërkohë që emri i saj po njihet ndërkombëtarisht për shkak të famës së të vëllait që është idhulli më i madh i saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.