Rasti “Kumanova”, Ajdini: Çfarë faji kam unë që e kam shtëpinë në lagjen e trimave?

Back to homepage

Rasti “Kumanova”, Ajdini: Çfarë faji kam unë që e kam shtëpinë në lagjen e trimave?

I akuzuari tjetër, Besnik Ajdini, kërkoi llogari prej gjykatës se përse e ka arrestuar dhe përse e akuzon, në bazë të cilave prova ka ardhur në përfundim se ai ka marrë pjesë në luftime dhe i ka ndihmuar grupit. “Çfarë

Read More

Shqiptari nga Maqedonia dënohet me 10 vite burg, ja shkaku!

Ashtu edhe siç i shte paralajmëruar, Gjykata federale penale zvicerane, sot ka shqiptuar vendimin e saj lidhur me akuzat ndaj një shtetasi zvicerano-maqedonas, i cili në vitin 2002 ia kishte dërguar një pako – granatë redaksisë së „Bota Sot“ në

Read More

30 ditë paraburgim për Edmond Themelko

Pasi mbrëmë Këshilli Penal i Gjykatës Themelore në Shkup pranoi kërkesën e PSP-së për t’i shqiptuar 30 ditë paraburgim kryetarit të Komunës së Pustecit, Edmond Themelko, është nënshkruar fletarrest ndërkombëtare. Prokurorja Lençe Ristoska sot njoftoi se ka kërkuar paraburgim për

Read More

Mijallkov kërkon nga Gjykata t’i kthehet pasaporta

Ish njeriu i parë i DSK-së, Sasho Mijallkov nëpërmjet mbrojtësit të tij Lupço Shvrgovski ka dorëzuar kërkesë te Gjykata Penale me të cilën kërkon që t’i kthehet pasaporta, që iu mor si i akuzuar në rastin “Target” dhe “Fortesa”. Siç

Read More

Shutkë, banorët presin me dekada rregullimin e infrastrukturës (VIDEO)

Ndërkohë që po fillon fushata e partive politike për zgjedhjet lokale, banorët kanë shumë porosi ndaj përfaqësuesëve politik. Problematika më e shpeshtë në vendbanimet shqiptare, për të cilën shpesh ankohen banorët, është infrastruktura. Me një problematikë  të këtillë përballen edhe

Read More

Skandal: Sheshin Skënderbe e ka ndërtuar kompani e involvuar në biznese me VMRO-në

Sheshi Skënderbeu, projekti i cili ka ngulfatur Çarshinë e Shkupit për shkak të ndërtimit pa plan, por me të cilin krenohet BDI-ja, është ndërtuar nga kompania “Bauer BG”, një kompani e afërt me VMRO-DPMNE-në. Sipas hulumtimit të BIRN Maqedoni, kjo

Read More

Njoftim: Filluan Regjistrimet Tek “VIZIONI – M”

Moto e Shoqatës Kulturore dhe Qytetare “Vizioni – M”: “”Vizioni pa aktivitet konkret është vetëm ëndërr, vetëm aktiviteti pa vizion është humbje kohe, ndërsa vizioni me aktivitete konkrete mund ta ndryshoj botën” Prej datës 25.09.2017 (e hënë) deri me datë

Read More

Intervistë: Fletë Bashkim Bakiu kandidati për komunën e Sarajit

Bashkim Bakiu, nuk është i panjohur në rrjedhat politiko-shoqërore në vendin tonë. Emri i tij ka filluar të lakohet para shumë viteve, ndonëse ishte shumë i ri në moshë. Person i kompletuar familjar, i cili rrjedh nga një familje me

Read More

Lajmi për Fatmir Memedin ka qenë i gabuar, Kumanovapres kërkon falje

Portali Kumanovapress ka konstatuar se informacioni me titull “Fatmiri që spiunoi shqiptarët te Zmisko Oko avancohet te Agjencia e Rrugëve” kundër Fatmir Memedit është informacion i gabuar. Kumanovapress ka pasur rast të vërtetojë se në kohën kur është realizuar aksioni

Read More