PSP hap proces të ri kundër Nikolla Gruevskit, ka marrë para në kundërshtim me ligjin

PSP hap proces të ri kundër Nikolla Gruevskit, ka marrë para në kundërshtim me ligjin

PSP ka hapur një rast të ri me shifrën “Talir”, lidhur me dyshimet për financim joligjor të VMRO-DPMNE-së. Në këtë rast, i dyshuar i parë është kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, shkruan Gazeta Lajm.

“Kryetari i kësaj partie edhe pse e ka ditur, nuk ka ndërmarrë asgjë për të ndërpre këtë mënyrë të financimit të partisë. Veprën e ka kryer me qëllim të realizimit të qëllimeve personale, duke forcuar pozitën e vet në parti. Ai ka marrë para, të cilat nuk i ka paguar në buxhetin e Republikës së Maqedonisë, siç e parasheh ligji. Në këtë mënyrë dyshohet që ka kryer veprën penale “keqpërdorim të detyrës zyrtare”, deklaroi prokurorja fatime Fetai.

http://

loading...

Related Articles

Sondazhi: LSDM-ja, partia e parë tek shqiptarët (Video)

Dështimi i partive shqiptare për të avancuar statusin juridiko-kushtetues të shqiptarëve në Maqedoni pritet të ndryshoj krejtësisht balancat politike në

Kumanovë, këshilltarët shqiptarë braktisin Këshillin Komunal

Plani për punësimin i 48 personave dhe avancimit të kuadrove ekzistues në Komunën e Kumanovës kanë shkaktuar përçarje mes këshilltarëve komunal.

Zotëri Gruevski, cili komb duhet ta mbroj këtë shtet, sllav apo antik?!

Analisti politik, Qenan Aliu i ka kthyer përgjigje liderit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski në lidhje me atë se Maqedoninë duhet