Reka humb dhe në komunat shqiptare!

Deklarata e z.Reka në press konferecën e mbrëmshme se ka fituar në të gjitha komunat e banuara me shqiptarë me rezultat 3 me 1 nuk janë të vërteta dhe janë mashtrim për opinionin. Ja disa komuna ku ka përjetuar humbje: Strugë, Kërçovë, Saraj, Studeniçan, Çair dhe Kumanovë.