Shteti i Maqedonisë po asgjësohet

Shteti i Maqedonisë po asgjësohet

Këto ditë jemi dëshmitar për asgjësim të shtetit të Maqedonisë, për shkatërrim të sovranitetit të saj dhe identitetit kombëtar. Nuk është e rastësishme koha e ngjarjeve që ndodhin nga skenari politike për përndjekje të partisë VMRO-DPMNE dhe vizita e sotme e ndërmjetësuesit për emrin Methew Nimetz, deklaroi Cvetin Çilimanov, në tribunën e sotme të Institutit Pavel Shatev.

“Është e qartë se organizatorët e këtij skenari që ndodh viteve të kaluar, ju shpejtohet që sa më parë ta mbarojnë idenë e ekzistimit të Maqedonisë sovrane dhe ta vendosin nën kontroll dhe ta asgjësojnë partinë, e cila për momentin është garanca e vetme për idenë e shtetit maqedonas të pavarur”, tha Çilimanov nga Instituti.

Edhe anëtarë tjerë të këtij Instituti, theksuan se VMRO-DPMNE-ja po sulmohet me qëllim që të dobësohet edhe shteti i Maqedonisë.


Related Articles

O Ali Ahmeti mjaftë më, kjo është e vërteta, këtë po e duan

\r\nBDI-ja me politikën e saj mashtruese përseri po tenton të manipuloi me qytetarët shqiptarë atje të cilët prej formimit të

Hani për Bajram në Shkup, por tani ndryshe

Eurokomisari për zgjerim, Johannes Hahn të hënën do të mbërrijë për vizitë zyrtare në Shkup.  Por kjo vizitë do të

Ja se si ikën deputetët e BDI-së me xhip policie, duke lënë të tjerët të përgjaken (FOTO)

Deputetët e BDI-së janë siguruar nga policia dhe me automjete të policisë dhe forca të shtuara janë transportuar deri në