Si kjo Deputete i nevoitet Kosoves Rrespekt..!!

\r\nDje ka qenë dita e pastrimit të Kosovës.\r\n\r\nPërveç liderë institucional edhe disa deputet i janë përgjigjur ftesës për pastrimin e shtetit tonë.\r\n\r\nNjëra ndër to është edhe Blerta Deliu-Kodra, e cila kësaj here ka hequr petkun e deputetes dhe ka punuar një punë jo të zakonshme të saj.\r\n\r\nNë rubrikën e ndërrimit të profesioneve Deliu ju ka dalë në ndihmë kompanisë “Pastrimi” në pastrimin e rrugëve të Prishtinës.\r\n0

Leave a Reply

Your email address will not be published.