Skandal: Huliganët që sulmuan Parlamentin fshehen në manastirin e shqiptarëve ortodoksë (Foto)

Skandal: Huliganët që sulmuan Parlamentin fshehen në manastirin e shqiptarëve ortodoksë (Foto)

Një pjesë e huliganëve të dhunshëm që morën pjesë në dhunën e 27 prillit në Parlament fshehen në manastirin në Zërzë dhe në manastirin shqiptar “Shën Mbiguri”, shkruan portali PlusInfo.

Flitet se ata i strehon një prift me të cilin paraprakisht kanë pasur takim edhe në Shkup, transmeton Gazeta Lajm.

Shqiptarët ortodoksë thonë se manastiri “Shën Mbiguri” është manastir i shqiptarëve ortodoksë, por i përvetësuar nga maqedonasit, të cilët e quajnë “Sveti Jovan Bigorski”.

 


Related Articles

Komandant Daja: Më 19 korrik në gjykatë do t’i them të gjitha për rastin e Kumanovës (DOKUMENT)

Sulejman Osmani – Komandant Daja, gazetës “Lajm’, në postën elektronike i ka drejtuar një letër, të cilën do ta paraqeim

Horror në Maqedoni, dhunohen dy fëmijë

Horror i vërtetë ka ndodhur në Maqedoni. Policia ka informuar se një rast përdhunimi është shënuar në Shtip, ku një

Gruevski shkoi në Maltë

Në lidhje me shkrimet rreth udhëtimit të Nikolla Gruevskit në Turqi, partia e tij, OBRM-PDUKM-ja sqaron të vërtetën për këtë