Taravari në aktivitete partiake,Gostivari po mbytet!

Kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari po vazhdon aktivitetet per Kongresin e parë të Aleancës për Shqiptarët ndërsa fshati Forinë,Bajlindoll dhe Turçan I vogël janë në gjendje alarmante!

Vazhdon heshtja në Komunën e Gostivarit deri sa të kthehet z.Taravari nga migrimi per ta shpallur gjendjen alarmante!

Qytetaret me te drejt pyesin kush Jane me te rendesishem  4 fshatra që janë në përmbytje apo 10 delegat mergimtar nga mergata!