Të hiqen përmbaruesit se i rrjepën qytetarët, “selami” i shkon Zaevit…….

Të hiqen përmbaruesit se i rrjepën qytetarët, “selami” i shkon Zaevit…….

Botuesi i javores ekonomike “Kapital”, Ljupço Zikov ka kërkuar që një nga reformat që Qeveria e re duhet të bëjë është të heqë krejtësisht përmbaruesit, të cilët po rrjepin qytetarët.  “Qeveria duhet të ndryshojë ligjin për përmbaruesit, ose ti heq krejt. Edhe noterët duhet të reformohet. Në këtë sferë po funksionon një bandë kriminale që po si hyena po kërkojnë viktima, prej të cilëve po thithin para”, ka shkruar Zikov, informon INA.

Ai ishte kryetar i një partie të vogël që bashkë me ish-kryeministrin socialdemokrat Vllado Buçkovski konkurruan në zgjedhjet e fundit parlamentare.

Sipas Zikov, qytetarët, por edhe kompani çdo ditë janë viktima të përmbaruesve, ka shumë padrejtësi dhe manipulime, të cilat qytetarët s’kanë ku ti shprehin.

“Përse përmbaruesit duhet  të lëvizin me truproje dhe të mos ngrenë telefonin?! Ata duhet të hiqen dhe të kthehen gjykatat tregtare.


Related Articles

Gjendet një trup i pajetë në Kumanovë

Një trup i pajetë në fazën e dekompozimit është gjetur sot pasdite në ujrat e lumit “Pçinja” në atarin e

Vrasja e ‘Komandant Shqiponjës”/ Të akuzuarit pranojnë vrasjen, justifikohen me vetëmbrojtje

Të akuzuarit Bajram Limani dhe Amir Latifi e pranuan se kanë kryer vrasjen e “Komandant Shqiponjës”, mirëpo ata thanë se

Në Zvicër Suxhuku i Kosovës.. Nuk do ta besoni se cka ndodhë..

\r\nZyrtarët e doganës në Aeroportin e Cyrihut, gjatë vitit te kaluar kanë konfiskuar 18 për qind më shumë mallra dhe