Copy Code

Arsim Zekolli godet BDI-në dhe LSDM-në

 

Kështu ka shkruar Arsim Zekolli në profilin e tij në facebook:

“Në prapaskënën e sulmit frontal të LSDM-së dhe BDI-së kundër Lëvizjes BESA është debakli në përpjekjet e LSDM-së për të kapur BESËN përmes vijës vehabiste. Këto përpjekje u shembën pas përpjekjës së pasuksesshme në imponimin e kandidatit të BESËS për Çair i cili do të ishte i dëgjueshëm ndaj vullnetit të Muhamed Zekirit, Verushevskit dhe Ali Ahmetit. Muhamed Zekiri nuk realizoi, prandaj tash turpi duhet të mbulohet me sulmet kinse egziston koalicioni VMRO-BESA. Edhepse lidhja BDI-VMRO përmes Bujarit, Musës është e gjallë, e shëndoshë dhe në venitje.”