Afrim Gashi: I kemi rritur rrogat e të gjithë punonjësve të kulturës

Afrim Gashi: I kemi rritur rrogat e të gjithë punonjësve të kulturës

Kryetari i AlternAtivA, Afrim Gashi, në emisionin Click Plus në TV 21 Maqedoni tha se: “Në kohën e shpërnguljeve të mëdha të trurit nga vendi jonë, të rrisësh rrogat e punëtorëve të kulturës që janë disa mijëra, kjo është një arritje e madhe”, u shpreh ai.
“Këtë tashmë e ndjejnë të gjithë punonjësit e kulturës, që për vite kanë pritur të ketë rritje të rrogave. Por, kjo u bë falë punës sonë dhe të ministrit Asaf Ademi”, shtoi ai.