Afrim Gashi: Urime 17 shkurti – Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

 

11-vjetori i pavarësisë këtë vit e gjen Kosovën në përfundim të konsolidimit të shtetësisë së saj.
Urojmë që 17 shkurti i vitit që vjen për Kosovën të jetë rrëfimi i një shtetësie të përfunduar dhe i një shteti të integruar në botën euro-atlantike.
Urime 17 shkurti – Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!