Copy Code

Aktivisit i BESËS pyet Bilall Kasamin: A u frikësuat se po ju ik pushteti!?

I nderuar (ish)kryetar.
Unë,si anëtarë i Lëvizjes Besa jam thellësisht i indinjuar me ndodhit e fundit në subjektin tonë politik. A mendoni rreth asaj se si ndihemi? A mundeni vallë të më tregoni ju!? si (ish)kryetarë se si të ju përgjigjem atyre që më shkruajnë mua, e si ti’u përgjigjem familjarëve, shokëve, miqëve dhe aktivistave të tjerë të kësaj Lëvizje. A thua vallë cila ishte arsyeja që ju ta përqani këtë Lëvizje.

Apo ndoshta menduat ose u frikësuat se po ju ik pushteti?

Po pse e haruat se të gjithë ne u mlodhëm për një ideal dhe jo për të marë karike. Por një gjë është dashur ta mendoni; Si do të kishit planifikuar të veproni tash i thyer pasiqë pas vetes nuk do t’i kishit Afrimin ,Zeken ,Zejdin etj. Apo, thënë ndryshe ku e shihni veten tuaj kur më nuk do të jeni pjesë e atyre që e themeluan dhe zhvilluan Lëvizjen BESA?

I nderuari (ish) kryetar un do vazhdoj të jap kontributin tim sepse un i jam bashkuar Lëvzijes për një Ideal dhe jo për karike e pushtet.
Me respekt Hamzi Ibraimi Nëndega Bajram Shabani: Shkup

I nderuar (ish)kryetar.Unë,si anëtarë i Lëvizjes Besa jam thellësisht i indinjuar me ndodhit e fundit në subjektin ton…

Posted by Hamzi Ibraimi on Donnerstag, 18. Januar 2018