Ami Toska shkon në banjo dhe trondit të gjitha femrat me atë që zbulon aty

Shqipëria ka mungesë të tualeteve publike e pjesa më e madhe e njerëzve kur duan të kryejnë nevojat personale, teksa gjenden në rrugë, i drejtohen lokaleve ose qendrave tregtare.

E për të thënë të vërtetën edhe tualetet e lokaleve dhe qendrave tregtare në shumë raste lënë për të dëshiruar për kushtet e higjienës, e rastet kur ka paradhoma për fëmijët e vegjël janë thuajse inekzistente.

Moderatorja dhe biznesmenja Ami Toska, siç e dimë, pak kohë më parë është bërë sërish nënë, pasi në jetë erdhi vajza e saj Sia.

Ami dhe Ermali, bashkë me dy fëmijët e tyre, ndodhen këto ditë në Vienë, shkruan ShkodraNews.

Nga atje Ami ka publikuar një foto në InstaStory, përmes së cilës përcjell shqetësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.