As mos gaboni të pijni çaj rusi ose kafe në syfyr, ja arsyeja

Shumë njerëz në gjithë botën agjërojnë muajin e shenjt të Ramazanit. Në Kosovë agjerohet rreth 18 orë, shkruan Gazeta NewBorn.

Por si duhet të ushqehemi në syfyr dhe iftar si dhe a duhet të përdoret çaji i rusit? Shikojeni videon dhe mësojeni se si duhet