Asaf Ademi: Bëni shtypje sa të doni, por kot e keni nga rruga e drejtë nuk mund të më devijoni!

“Shtypje dhe shpifje nga të gjitha anët!
Por, një gjë ta dini: nuk do të mund të më devijoni nga rruga e drejtë!
Ligji dhe rregullat do të vlejnë për të gjithë!!
Dhe, mbani mend: funksioni politik ‘Ministër’ për mua nuk është i shenjtë!!!” – shkruan Ministri i Lëvizjes BESA, Asaf Ademi.