Asaf Ademi i BESËS: Kultura ngrihet mbi dallimet politike, etnike dhe religjioze

 

 

‘’Kujtoj se deri tash kemi dëshmuar se jemi të hapur pa asnjë paragjykim për të komunikuar me të gjithë artistët dhe punonjësit e kulturës. Keni dhjetëra takime dhe vizita që e dëshmojnë këtë. Kultura, ndërsa i afirmon dallimet, ajo edhe ngrihet mbi dallimet politike, etnike e religjioze, andaj ne jemi të hapur për të bashkëpunuar dhe për të komunikuar me të gjithë që perceptojnë kulturën si të tillë’’, tha mbrëmë në emisionin ‘’ Studio e Hapur’’ në TV Shenja, ministri i Kulturës nga radhët e BESËS, Asaf Ademi