Asaf Ademi, ministri më i suksesshëm shqiptar deri më tani!

Po aq sa jam i bindur se Asaf Ademi eshte ministri me i drejte dhe suksesshem shqiptar deri me tani, po aq jam i bindur se edhe kryministri Zoran Zaev eshte i vetedijshem per kete. Deklarata per perseritjen e konkursit eshte vetem nje deshmi se kjo Qeveri nuk frikesohet nga transparenca dhe te jeni te bindur se edhe kryeministri Zaev edhe ministri Ademi do ta bejne me te miren dhe do ti largojne te gjitha dilemat ne opinion./Hadi Osmani