Copy Code

Bilall Kasami hap profilin e tij në facebook e godasin qytetarët rëndë

Bilall Kasami hap profilin e tij në facebook e goditin qytetarët rëndë.
Qytetari Bilall Kasamit Lëvizja Besa më e rëndësishme se faqja juaj !!!

Ish kryetari i L.B sa po ka aktivizuar profilin tij në fb pasi ka humbur faqen e tij të facebookut tani ai në profilin e tij – dhe në një farë mënyre tregoj se ka filluar procedura për rikthimin e faqes çuditshëm asnjë mesazh unifikimi e sqarim të situatës – mirëpo ai e paska pasur syrin tek faqja e tij në facebook e jo te qytetarët.