Copy Code

Daçiq bëhet edhe këngëtar për Erdoganin, ja këndon këngën e “Osman Agës” (Video)

Darka Gala nga presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, të organizuar për nderë të Erdogan në Beograd, u ndoq edhe nga ministri i Jashtë i Serbisë, Ivica Daçiq.

Mirëpo, befasi në këtë mbrëmje ishte qe vet Daçiq u përkujdes që të “argëtonte” Erdoganin dhe të pranishmit.

Në këtë mënyrë ai mori mikrofonin dhe këndoi dy këngë.

Shikoni se si këndon ai.