Copy Code

Dedikuar rinisë:Të dashurojmë familjen!-Shkruan:Bujamin Bilalli!

Prindërit!
(Të parandalojmë dhunën familjare)

 • Kur të pyesin i kujt je ju tregoj emrin e babait,kur të pyesin xheneti ku gjindet ju thua në këmbët e nënës.
  Në momentin kur humb jetën babai,thuajnë gjynah ky i shkreti.
  Ndërsa kur vdes nëna thuajnë ja ky jetimi.
  Nënë të lutem më fal,nëse ndonjëhere të bërtita.
  Të lutem baba më fal nëse ndonjëhere zërin e ngrita.
  Nëna është krijesa më e bukur dhe më e pastër që e fali ZOTI.
  Nëna ç’fjalë e shkurtër por jeta duhet të rilind edhe njëhere për të dalir nga haku.
  Nëntë muaj në barkun e saj na mbajti e sa herë natën bashkë me ne ka qaj.
  Në momentin kur fillon të pikojë një pik loti,po ndegjojmë një dridhje të tokës.
  Në kontaktin e parë pas daljes në jetë fillon një lidhjen e fuqishme emocionale.
  Dhe ti po ngrit dorë ndaj saj,do të pendohesh,dhe ti ngrit zë ndaj saj do të gjykohesh.
  Nëpermjet torturimit ti po pamundëson lindjen e diellit për ti,po pamundëson hënën të shëndrit.
  Çka po bën?
  Do të përmallohesh nga puthja e nënës,do të mungojë perqafimi i babait.
  Nësë të faktorizon urrejtja:Ulu dhe pyete veten,Kush jam unë,nga linda unë dhe ndoshta stuhia e një ere do të përgjigjet.
  Nëse të mungon paraja,ulu dhe pyete veten:Vallë përse nuk punoj unë!
  Egzistojnë shumë momente në jetë që ne nuk dëshirojmë ti shiqojmë por moment i papërshkrueshëm kur e shiqojmë të përlotur nënën.