Copy Code

Demë Shehu i Grupit të Kumanovës: Do të dridhet pushteti në Shkup, Tiranë e Prishtinë

Ekziston një Trekëndësh Pushtetesh i cili është shumë i Errët,Konfuz dhe më Misterioz se sa Trekëndëshi i Bermudeve ,Drejtuesve të të cilëve po i’u përëndonë Dielli.Fundi i Perandorive Kriminale të tyre, do të thotë ” ÇLIRIM I ATDHEUT”!
Neve Luftëtarët e UÇK-së ,të cilët luftuam në Lagjen e Trimave në Kumanove me 9-10 Maj, ishim të vetmit Trima që ngritëm Zërin dhe Pushkën për ta çliruar popullin nga skllavëria e këtyre Pushteteve Banditeske!
ATA të cilët sabotuan Iniciativen tonë Kombëtare ,që për qëllim kishte Bashkimin e Trojeve te Aneksuar Shqipetare,do të përfundojnë si Dyftyrsha Tradhetar!
Un dua te ju them:
Eshte nisur nje URAGAN drejte Kokave të këtij Trekëndëshi Pushtetesh,i cili do të shemb Piramidat e tyre Kriminale dhe do të fundos Pashalleqet tyre!
Seizmologët kan parashikuar Tërmete të fuqishme Politike në Tiranë,Shkup dhe Prishtinë !
Ju Pseudolider që penguat Iniciativen tonë të Shëndoshë Kombëtare,do të keni fundin e shemtuar.
Juve jeni Plehu i Kombit.
Juve jeni ata të cilët keni penguar Bashkimin e Shqipërisë!
Do te pendoheni sepse nuk do te keni vend në Tokën e Shqipërisë!
Amaneti i Bashkëluftëtarëve tanë do të jetësohet.
Lavdi Luftës dhe Heroizmit të Heronjve të Atdheut;
Begut & Mirsadit ,Xhaferit,Turgajt ,Arbenit,Fatlumit,Samidit,Valonit,Nysretit ,Hysenit.
Zoti e Bekoftë UÇK-në,
Zoti e bekoftë Shqipërinë,
Zoti i Bekoftë SHBA-të