Copy Code

Digjet një shtëpi në Shkup

Plotësisht janë djegur kati dhe nënkulmi i një shtëpie në rrugën “Indira Gandi” në Shkup,në pronësi të A.E. (60).

Siç informojnë nga MPB, zjarri është raportuar në ora 4:20 minuta dhe ishte lokalizuar dhe shuar nga ekipet e Brigadës së Zjarrfikësve të Shkupit. Inspektimi ligjor do te behet gjatë ditës, ku do të ndriçhen shakqet e zjarrit.