Dorentina, top maturantja për 2019

Me një lekurë të artë dhe me fustan të argjentë, Dorentina Berisha nga Peja ishte bukuroshja që shkëlqeu në mesin e gjithë maturanteve të këtij viti. Fotot e saj me bukuri të veçantë, shije ekstravagande të fustanit dhe dekorimit bënë gjiro për disa ditë rradhati në rrjetet sociale. Doruntina u pikas si maturantja më e bukur në Kosovë, me linja më të bukura trupore dhe me një kombinim të rrallë të bukurisë natyrale dhe veshjes unike.