Copy Code

Dorëzohet BDI-ja e Çairit, prej tash Bujar Osmani ia uron fitoren Bekim Saliut te BESËS?!

Zgjedhjet lokale po afrohen, ndërsa frika e madhe e partive shqiptare në pushtet kundrejt Lëvizjes BESA dita – ditës vetëm po rritet dhe shtohet. Nga paniku i thellë, portale të afërta me BDI-në, kanë filluar të publikojnë fotografi të ndryshme, me qëllim gjoja të deskreditimit të BESËS. Mirëpo, siç merr vesh portali Kumanova, Osmani prej tani ia ka pranuar Bekim Saliut të BESËS se BESA në Çair dhe gjithandej Maqedonisë është shumë e fortë dhe e pakonkurrent. Kështu, sipas Osmanit të BDI-së, BDI kot që do del në zgjedhje pasi fitimtare do jetë BESA.